top of page
rapid 06 (1).jpg

BALSARENY, FIRA DEL MÓN GEGANTER 2024

La Colla de Geganters, Grallers i Tabalers de Balsareny - Els K + Sonen presentem candidatura per tal d'acollir la XVI Fira del Món Geganter els dies 14, 15 i 16 de juny de 2024.

En un moment on la colla manté una plena entrega en el seu desenvolupament i en els seus objectius, ens il·lusiona poder ser els organitzadors d'aquesta edició en un any especial per a nosaltres com serà el 2024, any en el qual es celebrarà el desè aniversari de la nostra geganta i el cinquè del nostre gegant.

Una de les propostes, i particularitat d'aquesta candidatura que presentem, ja traslladades des d'un bon inici, és fer créixer l'efemèride en qüestió i el diumenge dia 16 de juny de 2024 fer coincidir la passejada tradicional amb la celebració de la XXIVª trobada comarcal Bages - Berguedà. Un cop consensuada i valorada la viabilitat d'aquesta proposta amb els corresponents responsables d'ambdues celebracions, plantejada, per part de l'entitat, amb tota cura perquè sota cap concepte se li resti protagonisme a cap de les dues parts implicades, sinó que es complementin; creiem que la festivitat es pot veure encara més reeixida, amb una major participació de colles i rebent molta més afluència de públic als diferents actes previstos, aconseguint un major ressò general de la Fira.

Al mateix temps volem vincular plenament el municipi de Balsareny en la celebració d'aquesta fita i complementar el programa d'actes amb la intervenció i la col·laboració de les diverses entitats municipals, especialment les culturals; amb afany d'aconseguir una Fira lluïda, concorreguda i històrica per a la població de Balsareny i de gran interès per als amants del món geganter d'arreu.

Articles de la proclamació de la Fira del món geganter 2024

Articles de la proclamació de la Bages - Berguedà 2024: 

PXL_20231022_112448343 (1).jpg

VOCALIA BAGES - BERGUEDÀ

Proclamació de la XXIVª trobada comarcal Bages - Berguedà a Balsareny, en el transcurs de la XXIIIª edició celebrada a Berga. (22/10/2023). El vocal, David Tristany, entrega el cartell als petits de la colla.

rapid 01.jpg

ACGC

Proclamació de la XVIª Fira del món geganter a Balsareny, en el transcurs de la XVª edició celebrada a la Ràpita. (17/09/2023). Sostenen el cartell els dos caps de colla que pel moment ha tingut l'entitat: l'Albert i el Marc.

IMG-20231022-WA0058.jpg

LA COLLA

L'entitat fa difusió de les dues proclamacions que ha rebut pels carrers i places d'arreu. Compromís i motivació, són les dues paraules que descriuen aquesta efemèride que farà de Balsareny un poble... GEGANT!

bottom of page